Personalia

IEF 17432

Ewout Jansen bij LEAN associate

Uit het persbericht: Ewout Jansen versterkt met ingang van januari 2018 ons kantoor en brengt een grote hoeveelheid aan wetenschappelijke en cassatie-ervaring mee. Ewout is van oorsprong cabaretier en won onder andere een twaalftal cabaretprijzen met het duo Ewout & Etienne. Vanaf 2009 is Ewout 6 jaar lang verbonden geweest aan het wetenschappelijk bureau van de Hoge Raad en heeft hij actief bijgedragen aan de rechtsvorming op allerlei rechtsgebieden, zoals auteurs- en mediarecht, arbeidsrecht, procesrecht en verbintenissenrecht.

IEF 17422

New managing partner and board HOYNG ROKH MONEGIER

Benoît Strowel, a member of Hoyng Monegier’s and HOYNG ROKH MONEGIER’s executive committee since 2011, will succeed Willem Hoyng as managing partner. The other members of the executive committee are Bart van den Broek, Christine Kanz, Carl De Meyer and Luis Fernández-Novoa.

IEF 17414

Rutger van Rompaey richt IP Atelier op

IP Atelier

Rutger van Rompaey, oprichter van IP Atelier, is sinds 2003 actief op het gebied van intellectuele eigendom. Als advocaat, ondernemer, merkengemachtigde, docent en muzikant heeft hij ruime ervaring met dit specialisme. De diversiteit aan invalshoeken bundelt hij in IP Atelier.

IEF 17397

Lawton brands overgenomen door Merk-Echt

lawton brands merk echt

Met ingang van 2018 heeft Merk-Echt (Breda) de merkenportefeuille van Lawton Brands (Breda, Rotterdam) overgenomen. Dit betekent dat Merk-Echt de nieuwe gemachtigde zal worden van de cliënten van Lawton Brands, die daarvan inmiddels op de hoogte zijn gesteld.

IEF 17394

Octrooiadvocaat Arvid van Oorschot stapt over naar Vondst

arvid van oorschot vondst

Octrooiadvocaat Arvid van Oorschot verruilt per 1 januari 2018 Brinkhof voor Vondst advocaten. Van Oorschot (40) wordt partner bij het in intellectueel eigendomsrecht, IT en farmaceutisch recht gespecialiseerde Vondst Advocaten. Daarmee speelt Vondst in op de groeiende octrooipraktijk en bereidt het zich voor op de komst van het Europese Geneesmiddelen Agentschap (EMA) naar Amsterdam.

IEF 17388

Thijs van Aerde benoemd tot counsel bij Houthoff

Per 1 januari 2018 is Thijs van Aerde (1981) benoemd tot counsel bij Houthoff. Van Aerde richt zich op het intellectuele-eigendomsrecht, internet-gerelateerde zaken en procesrechtelijke kwesties. Van Aerde is gespecialiseerd in het procederen bij de Hoge Raad maar vertegenwoordigt ook cliënten bij het Europese Hof van Justitie en bij de Nederlandse gerechtshoven en rechtbanken. Van Aerde treedt regelmatig op voor onder meer farmaceutische ondernemingen, aanbieders en producenten van consumentenelektronica en consumptiegoederen.

IEF 17153

Charissa Koster versterkt DayOne

dayone charissa koster

DayOne breidt uit en heeft nu 5 partners. Charissa Koster stelt zich hierbij graag voor: “Ik voel me heel warm verwelkomd in het team en het helpt ook enorm dat ik al eerder met de helft van DayOne heb samengewerkt en dat we op elkaar ingespeeld zijn. We vormen met elkaar de one-stop shop die we voor ondernemers willen zijn."