IEF 17440

Eva de Vries nieuwe partner Deikwijs Advocaten

Per 1 januari 2018 heeft Eva de Vries zich aangesloten bij Deikwijs Advocaten. De Vries is een topspecialist op het gebied van privacy en data protection. Ze begon haar carrière als advocaat bij IE/IT nichekantoor Vondst Advocaten. Aansluitend werkte ze in het bedrijfsleven en de afgelopen jaren maakte zij onderdeel uit van het Privacy Team bij Van Doorne. De Vries werkt voor nationale en internationale cliënten in verschillende sectoren waaronder IT, healthcare, retail en marketing. Ook kent zij haar wegen in de publieke sector. Naast haar focus op privacyrecht, heeft De Vries ruime ervaring binnen het intellectuele eigendomsrecht en IT recht.

Deikwijs Advocaten is gespecialiseerd in juridische vraagstukken en procedures rond de digitale samenleving. De huidige partners, Douwe Linders en Anton Ekker, hebben jarenlange ervaring op het gebied van IE/IT, Media, E-commerce en Privacy.

Linders: “Eva brengt een schat aan kennis en ervaring mee. Een belangrijke toevoeging op een moment waarop wij merken dat cliënten steeds meer vragen naar ervaren privacy experts. En niet onbelangrijk, ze is een ontzettend leuk persoon om mee samen te werken: bevlogen en toegewijd, maar altijd ontspannen en met humor.”

Met de komst van De Vries zet Deikwijs Advocaten haar ambities kracht bij. Ekker: “We richten ons op het topsegment van cliënten en zaken in e-commerce, media, IT en healthcare. Die focus vraagt om ambitieuze topspecialisten zoals Eva.”

Het kantoor van Deikwijs Advocaten is per 1 december 2017 verhuisd naar de Panamalaan 8A in Amsterdam.