DOSSIERS
Alle dossiers
Gepubliceerd op vrijdag 5 januari 2018
IEF 17397

Lawton brands overgenomen door Merk-Echt

Met ingang van 2018 heeft Merk-Echt (Breda) de merkenportefeuille van Lawton Brands (Breda, Rotterdam) overgenomen. Dit betekent dat Merk-Echt de nieuwe gemachtigde zal worden van de cliënten van Lawton Brands, die daarvan inmiddels op de hoogte zijn gesteld.

Voor Merk-Echt past de overname naadloos bij haar groeiambitie en - zeker zo veelbetekenend - bij het streven om binnen het vakgebied van merkregistratie en merkbewaking voortdurend nieuwe, aanvullende specialistische diensten te ontwikkelen. Voor de merkhouders betekent dit
dat zij verzekerd zijn van uitgebreide expertise, hoge kwaliteit van dienstverlening en continuïteit.

Merk-Echt heeft in 20 jaar tijd haar naam gevestigd met een uiterst tevreden klantenkring. Vele bekende merken zoals Max Verstappen, Omoda, Trendhopper, Girav, Greenwheels en Quooker en nog vele duizenden merken van trotse ondernemers worden door de persoonlijke merkbewakers van Merk-Echt nationaal en internationaal geregistreerd, bewaakt en gehandhaafd.

Als enige merkenbureau in Nederland is Merk-Echt ISO 9001:2015 gecertificeerd. In 2017 is Merk-Echt door World Trademark Review uitgeroepen tot #3 Merkenbureau van de Benelux. Het bedrijf is inmiddels hard op weg om de nummer 1 van Nederland te worden. In de afgelopen 4 jaar is Merk-Echt gegroeid van 11 naar 22 personeelsleden en is de productie bijna verdrievoudigd.