IEF 19730

Tamara Elmore en Annemiek Tepper zijn benoemd tot partner bij V.O.

Per 1 januari zijn twee nieuwe partners toegetreden tot V.O.: Tamara Elmore en Annemiek Tepper. Met deze uitbreiding van het partnerteam is V.O. nog beter in staat om de groeiende klantenkring binnen de secties Chemie en Life Sciences van dienst te zijn.

Tamara Elmore is als octrooigemachtigde gespecialiseerd op het terrein van onder andere biochemie, biomedische technologie, celbiologie, farmaceutica en microbiologie. Nadat zij in 2002 haar PhD in moleculaire biologie had behaald, begon zij haar carrière bij een groot farmaceutisch bedrijf in Zwitserland. Vervolgens trad ze bij een IE-kantoor in Boston in dienst als US Patent Agent. In 2009 maakte zij de overstap naar V.O.. Tamara werkt vanuit de Utrechtse vestiging van V.O.

Annemiek Tepper is als octrooigemachtigde onder meer gespecialiseerd in biochemie, biotechnologie, oncologie, immunologie, diagnostiek, medische technologie, zuivelwetenschap en voedingstechnologie. Zij studeerde biochemie aan de Universiteit van Groningen en promoveerde in 2000 bij het Nederlands Kanker Instituut. Tijdens haar academische carrière bracht ze een jaar door aan de University of Chapel Hill (VS) en bij het Pasteur Institute in Parijs. In 2002 trad zij in dienst bij V.O., vanwaar zij haar cliënten bedient vanuit de vestiging Groningen.