IEF 20450

HOYNG ROKH MONEGIER benoemt twee partners en twee counsels

HOYNG ROKH MONEGIER heeft Michiel de Baat (Amsterdam) en Ivan Dimitrov (Düsseldorf) benoemd tot partner en Carina Höfer (Düsseldorf) en Tim Robrechts (Brussel) aangesteld als counsel. Het Europese team telt nu 47 partners, 7 counsels en meer dan 100 IE professionals in totaal.

Michiel de Baat is Europees, Nederlands en Belgisch octrooigemachtigde. Hij is betrokken bij talloze Nederlandse en Belgische octrooi-inbreukprocedures. Zijn kennis van inbreukprocedures gebruikt hij bij de octrooiverlening voor het Europees octrooibureau, alsook in Oppositieprocedures. Met oog voor detail waaronder de commerciële achtergrond van de vinding weet hij als juridisch specialist altijd de beste resultaten voor zijn cliënten te bereiken. Zijn praktijk is in het bijzonder gericht op werktuigbouw, waaronder medische apparatuur, landbouw/tuinbouw, olie (offshore) en automotive.

Ivan Dimitrov adviseert en vertegenwoordigt nationale en internationale cliënten op het gebied van intellectueel eigendomsrecht, met een bijzondere focus op handelsmerken, mededingingsrecht en handelsgeheimen. Hij heeft uitgebreide ervaring in onder meer de biowetenschappen-, consumentenelektronica- en consumentengoederensector.

Carina Höfer adviseert en vertegenwoordigt nationale en internationale cliënten op alle gebieden van het intellectueel eigendomsrecht, met bijzondere aandacht voor nationale en grensoverschrijdende procedures wegens octrooi-inbreuk en parallelle oppositie- en nietigheidsprocedures voor het Europees Octrooibureau en het Duitse Federale Octrooigerecht.

Tim Robrechts praktijk beslaat alle gebieden van het intellectueel eigendomsrecht, evenals bedrijfsgeheimen, oneerlijke marktpraktijken en inbeslagnames door de douane. Hij heeft een uitgebreide expertise in octrooigeschillen. Tim vertegenwoordigt nationale en internationale cliënten in diverse sectoren (o.m. life sciences, software, consumentengoederen).