DOSSIERS
Alle dossiers
Gepubliceerd op dinsdag 2 april 2024
IEF 21977

Het Nationaal IE-Studentencongres 2024

2 mei 2024 is het zover: de vijfde editie van het Nationaal IE-Studentencongres!
Ben jij geïnteresseerd in het Intellectueel Eigendomsrecht en wil je kennismaken met de advocaten van de top IE-kantoren van Nederland? Schrijf je dan in voor het Nationaal IE-Studentencongres 2024.

Het congres wordt afgetrapt door Douwe Groenevelt. Hij is Vice President & Deputy General Counsel bij ASML en mede-oprichter van Law & Ops een initiatief dat zich inzet om de adoptie van Legal Operations in Nederland te ontrafelen en te versnellen. Douwe zal ons inzicht geven in de ongelofelijke invloed die AI nu al heeft, en in de toekomst zal hebben, op zowel de werkzaamheden van in-house juristen als advocaten. Ons werk zal nooit meer hetzelfde zijn.

Ook kun je deelnemen aan verschillende workshops over merkenrecht, mediarecht, auteursrecht en octrooirecht, verzorgd door advocaten van Bird & Bird, De Brauw Blackstone Westbroek, Brinkhof, Freshfields Bruckhaus Deringer, Hogan Lovells, Hoyng Rokh Monegier, Simmons & Simmons en Taylor & Wessing. Met daarna als hoogtepunt een pleitwedstrijd tussen verschillende IE-verenigingen. Na de inhoudelijke sessies is er genoeg ruimte om kennis te maken met de verschillende kantoren en al je vragen te stellen over de loopbaan van een IE-advocaat tijdens de netwerkborrel.

Wil jij hierbij zijn? Meld je dan aan door je cv en je top 3 workshops te mailen naar emmy.pinckaers@simmons-simmons.com.