DOSSIERS
Alle dossiers
Gepubliceerd op vrijdag 17 maart 2023
IEF 21307

BIE Symposium 2023 - UPC

Op woensdag 29 maart a.s. vindt in samenwerking met het tijdschrift ‘Berichten industriële Eigendom’ (BIE) het BIE-symposium 2023 plaats, getiteld: ‘Unified Patent Court‘ (UPC).
NB: Aanmelden is niet meer mogelijk!

Nederlandse rechters, benoemd in het UPC, en de voorzitter van de Advisory committee of the UPC belichten van verschillende kanten de Rules of Procedure, die gelden voor het aanbrengen van een zaak bij de pan-Europese Octrooirechtbank, die op 1 juni a.s. van start gaat. Hoe werken de procesregels van het UPC? Wat zijn de voor- en nadelen? Wat zijn de verwachtingen vanuit de praktijk? Een deskundig panel beantwoordt vragen en gaat met u in discussie. 

Het symposium vindt plaats in het Auditorium van De Brauw Blackstone Westbroek in Amsterdam en staat onder leiding van de voorzitter van de redactie van de BIE, Prof.mr. C.J.J.C. van Nispen. Sprekers en panelleden zijn: prof. mr. P.H. (Peter) Blok (Judge in the Court of Appeal of the Unified Patent Court), Prof.mr. W.A. (Willem) Hoyng, mr. R.(Rian) Kalden en mr. drs. M.E. (Margot) Kokke, (Legally qualified judge at the UPC’s Court of First Instance)

Aanmelden is niet meer mogelijk!