IEF 19806

Benelux Merkencongres op donderdag 17 juni

Save the date voor het jaarlijkse Benelux Merkencongres van deLex! Dit jaar weer in de derde week van juni, op donderdag 17 juni. De locatie: het mooie Auditorium bij De Brauw Blackstone Westbroek in Amsterdam (met de optie om het programma online te volgen). Diverse experts uit bedrijfsleven, advocatuur en de rechterlijke macht geven acte de présence, met ook deze keer een internationaal tintje.

Zo staat onder meer op het programma:

  • Merkinschrijving en verklaringen ten aanzien van beoogd gebruik - professor dr. Martin Senftleben
  • Digital Due Process Principles for Online Platforms in the Light of the Digital Services Act - Frederick Mostert, hoogleraar bij King’s College London
  • Dairy Partners [IEF 19633] - Roderick Chalmers Hoynck van Papendrecht laat zijn licht schijnen over de prejudiciële vragen in deze kwestie en over de conclusie van de A-G terzake.

Uiteraard met jurisprudentie-overzichten, nog meer actualiteiten en een netwerkborrel ter afronding. Kortom: voldoende ingrediënten voor een een boeiende en inspirerende dag onder leiding van dagvoorzitters prof. dr. Martin Senftleben (IVIR) en prof. mr. dr. Tobias Cohen Jehoram (De Brauw Blackstone Westbroek, Erasmus Universiteit Rotterdam)

Meer informatie of inschrijven? Kijk op de website of mail naar info@delex.nl.