IEF 16958

IE-boutique Leeway breidt uit, amper 7 maanden na opening

We zijn zeer verheugd te kunnen mededelen dat Daan van Eek bij Leeway Advocaten is gestart. Daan zorgt voor een zeer belangrijke uitbreiding in onze reclamerecht en marketing praktijk en brengt ook een schat aan ervaring mee op het gebied van het intellectueel eigendomsrecht.

 

Daan begon zijn carrière in 2009 bij Höcker Advocaten en werkte aansluitend bij Hoogenraad & Haak reclame + IE. Daan is een ervaren procesadvocaat en adviseur in verschillende sectoren, waaronder: fashion & design, retail en fast moving consumer goods, gaming en kansspelen en e-commerce. Daan adviseert bovendien gerenommeerde merkhouders en reclamebureaus bij verpakkingsontwerpen, marketing campagnes, oneerlijke concurrentie, privacy en vergelijkende reclame. De overstap van Daan is belangrijk voor Leeway, dat in januari 2017 haar deuren opende. Leeway ziet een belangrijke groei op het gebied van marketing en advertising. Met de komst van Daan verzekert Leeway een verdere verdieping in deze sectoren en beantwoordt het team aan de exponentieel groeiende vraag naar brede juridische ondersteuning van nieuwe en bestaande cliënten.

Partner Marga Verwoert: We zijn zeer verheugd met de komst van Daan in ons team. Daan en ik hebben jarenlang samengewerkt. In alles wat Daan doet, laat hij energie, creativiteit en 100% toewijding aan de cliënt zien. Een aantal van onze cliënten kent Daan al en we zijn ervan overtuigd dat degenen die hem nog niet kennen onder de indruk zullen zijn.